Partisinin Grup Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin yatırımlarıyla, üretimiyle,  büyümesiyle, her başlıkta bu gerçeği ispatlayan bir ülke olduğunu, en büyük sorununun enflasyon sıkıntısı olduğunu bunun da önümüzdeki aylarda yüzde 30'lara doğru hızla düşüşe geçeceğini söyledi. 

"Türkiye öyle bir yol ayrımında ki böyle fırsatlar milletlerin önüne asırda bir gelir. Yatırımlarıyla, istihdamıyla, üretimiyle, cari açığı kontrol ederek büyümesiyle, her başlıkta bu gerçeği ispatlayan bir ülke olduk. Sıkıntılarımız yok mu? Elbette var. En büyük sorunumuz enflasyondu, işte o da düşüşe geçti. Enflasyonu inşallah önümüzdeki aylarda yüzde 30'lara doğru hızla düştüğünü hep birlikte göreceğiz. Enflasyona sebep olan tuzakları bozduk, hesapları altüst ettik, tedbirlerimizi aldık. Artık herkes Türkiye'nin faiz, kur, enflasyon üçgeniyle teslim alınamayacağını gördü."

Altılı Masa ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altılı Masa'daki birilerini kendisinin gönderdiği iddialarına yanıt verdi.

"Bunlar da her hafta bir yenisini sergiledikleri krizleriyle, kavgalarıyla, çekişmeleriyle, ayak oyunlarıyla milletimize bir çeşit siyasi dejavu yaşatıyor, eskiden bu işlerin nasıl yürüdüğünü hatırlatıyorlar. Eski Türkiye'yi bilmeyen gençlerimize de AK Parti'den önce siyasetin nasıl yapıldığını uygulamalı olarak bizzat gösteriyorlar. Ne diyorlar. Yoksa bu 6'lı masadaki birilerini Erdoğan mı gönderdi. Yahu işim gücüm yok sizlerle mi uğraşacağım. Bizim işimiz var."