Saat 22.00'de başlayacağı açıklanan Ülke TV ve Kanal 7 ortak yayını 23.30'da başlarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında gündemi değerlendirdiği esnada yayın birden kesildi.

O esnada soru soran Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, rejiye 'reklam' dedi ve ayağa kalkmaya çalıştı.

Yine aynı esnada ekrandan 'eyvah eyvah' sesi duyuldu ve kameralar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı göstermeden yayın aniden kesildi.

İlber Ortaylı THY uçağında fenalaştı İlber Ortaylı THY uçağında fenalaştı

Yaklaşık 20 dakika ara verilen program tekrar başlarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan yaşananlarla ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Midesini üşüttüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Her şeyden önce tabi üzerinize afiyet dün bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı ve bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Hatta bir ara programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye de düşündüm. Dedim ki, artık söz verdik gideceğiz. Tabi bu yoğun mesai içinde bizler zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 12 dakika daha yayında kaldıktan sonra "Ekranları başında bizi izleyen tüm vatandaşlarımdan da affımı özellikle rica ediyorum." sözleri ile programı bitirdi.