Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM'deki Grup Toplantısında CHP Genel Başkanının savunma sanayii projesinin açılışında ordu komutanlarının alkışlamalarını eleştirmesi konusuna değinerek, "Geçtiğimiz günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gücüne güç katacak bir savunma sanayii projemizin açılışında ordumuzun komutanları ile birlikte yaşadığımız sevince tahammül edemediklerini hep birlikte gördük" dedi.

Altılı Masa ile ilgili de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'nun cumhurbaşkanı kim olursa olsun altı genel başkanın imza ve karar yetkisinin olacağını açıklaması ardından buna uyulmadığı takdirde ülkede kriz çıkacağını ve seçime gidileceğini belirtmesine değinerek, eleştirilerini şu sözlerle belirtti:

''Bunlar bir tek kendi ülkelerinin kendi insanlarının mücadelesine destek olmadılar şimdi de aynı kafa ile yeni oyunlar peşinde koşuyorlar. Bir masa kurmuşlar etrafındaki herkesten ayrı ses çıkıyor. Herkes ayrı baş çekiyor. Herkes ayrı hesap yapıyor. Bunlar anayasayı da hiç okumamışlar. Sen nasıl oluyor da daha seçilmemişsin ve seçilmediğin halde nasıl oluyor da hemen seçime gideriz diyorsun. Ah ah neyse olanlar oldu. Bunların Allah bir dediğine inanın başka hiç bir şeye inanmayın. Çünkü Allah bir. Masanın altında, üstünde sakladıkları gözükmeyen ortakları ayrı telden çalıyor. Daha ortada fol yok yumurta yok sizin deyiminizle şerlenmelerinden, şımarmalarından yanlarına varılmıyor. Çünkü bunlar sadece zarar dostudur. Ülkenin ve milletin iyiliğini istedikleri tek bir örnek görülmemiştir.''