İkinci el fiyatına sıfır SUV. Chery gemileri yaktı İkinci el fiyatına sıfır SUV. Chery gemileri yaktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlerle buluşma kapsamında gençlerin sorularını yanıtlıyor ve önemli açıklamalarda bulunuyor.

İşte o konuşmadan önemli satır başlıkları:

Erdoğan "Meydanlar konuşuyor. Ben siyasette meydanların diline çok inanırım, öyle anketlere falan inanmam." dedi.

"Erdoğan bu işin başında olacaksa hukuk adalet neyse bedelini ödemeye devam edecektir."

" Selo Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan bir teröristtir. Bu ölüme neden olan bir kişi şu anda terör odaklı bir fiili işlediğinden dolayı cezaevinde. Yoksa bir fikir suçu veya siyaset değil. Böyle bir insan sokaklarda elini kolunu sallaya sallaya mı dolaşsın? Şu anda yapılan budur. Çektiği cezanın nedeni budur. Bay Bay Kemal, Selo'yu çıkaracakmış. Erdoğan bu işin başında olacaksa hukuk adalet neyse bedelini ödemeye devam edecektir."

"Ben fikir suçundan içeriye girmiş bir başkanım"

 "Cezaevlerinde iddia edildiği gibi bol miktarda gazeteci, basın mensubu yok. Bunlar yalan. Bu iddialarda bulunanlara söylüyoruz, verin bu isimleri bize, kimmiş öğrenelim. Adalet Bakanıma da zaman zaman söyledim bu iddiaları araştır diye, bunlar hep yalan. Ben fikir suçundan içeriye girmiş bir başkanım, 4 ay 10 gün cezaevinde yattım. Ben belediye başkanıyken bir milli eğitim bakanlığının kitabındaki şiiri okudum diye. Ben kimseyi vurmadım, öldürmedim, Selo'nun yaptığını yapmadım. Bu şiir Ziya Gökalp'e ait bir şiirdi."