Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultangazi Sultançiftliği Merkez Camii önünde düzenlenen mitingde halka hitap etti. Mitingde konuşan Erdoğan, Sultangazi'nin heyecanına vurgu yaparak, alanda toplanan kalabalığı selamladı. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleşen mitingin devamı niteliğinde olan bu etkinlikte, İstanbul mitingindeki destek için Sultangazi halkına teşekkür etti.

Erdoğan konuşmasında, geçtiğimiz pazar günü İstanbul'da gerçekleştirilen büyük mitingde yaşanan tarihi katılıma vurgu yaparak, Sultangazi'nin de pazar günü sandıkları patlatarak bu cevabı tüm dünyaya duyuracağına inandığını ifade etti. Seçim yaklaştıkça karşılarında olan koalisyon masasının intikam, hırs ve rövanş duygusuyla hareket ettiğini belirten Erdoğan, CHP'yi eleştirerek siyasetin çirkinleştirilmesine karşı olduklarını dile getirdi.

Erdoğan, muhalefet liderlerine yönelik de sert eleştirilerde bulundu. Meral Akşener'i masadan kalktığında 3 günde geri döndüren, Muharrem İnce'yi adaylıktan çektiren gücün aynı olduğunu belirtti. Ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kandil'e yakınlık gösterdiğini ve FETÖ mensuplarını masanın kasetçileri haline getirdiğini iddia etti. Batı medyasını masanın basın bültenine dönüştüren ve sosyal medya mecralarını ülkenin milli çıkarlarını hiçe sayan bir araç haline getiren gücün aynı olduğunu vurguladı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Yeni Müfredat Açıklaması: Yeni müfredat taslağı... Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Yeni Müfredat Açıklaması: Yeni müfredat taslağı...