Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Seçim sürecinde her hafta bizim için hazine kıymetinde. Sahayı sıkı tutmalıyız. Üye sayısı 11 milyonu geçen partide elbette bireysel davranışlarıyla sıkıntı çıkaranlar olabilir. Onları geri plana hemen çekmeliyiz. AK Parti'yi temsil eden her kardeşimizin milletimizle tevazu ile iletişim kurmalıdır. Telefonuna ulaşılamayan AK Parti yönetici olamaz. İnsanlarla gönülden gönüle muhabbet kurmayan kişi AK Parti'yi temsil edemez. Ülkesine, şehrine ve partisine hizmet etmek için gece gündüz durmayan AK Parti'de olamaz. 

Milli iradenin muhafızı olan AK Parti'nin kaderiyle milletin kaderi etle tırnak gibi iç içe geçmiştir. Hiçbir şahsi menfaat hesabı, hiçbir kapris bu ilmi vizyonun önüne geçemez. Darbecilerin gücü yetmeyen bu partiye kendi içinden yaralayacak kimseye eyvallah etmeyiz. AK Parti teşkilatlarındaki her bir kardeşimin sorumluluğuna bu gözle bakmasını istiyorum. 

"SEÇİM ÖNCESİ SEÇİMİ KAZANACAĞIZ"

Kazanmak dışında ihtimali olmayan bir seçime daha hazırlanıyoruz. 23 milyon üye hedefi ile yolumuza devam edeceğiz. Bununla ne demek istediğimi anlıyorsunuz. Bu oy aynı zamanda üye üye üye. Seçim öncesi seçimi kazanacağız. Bu bizim için zor bir şey değil. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları bunları yapmaya başlarsa mesele bitmiştir. CHP'nin başındaki zat, kadınları bize karşı kışkırtarak onlara iş hayatında yer vermediğimizi iddia etmiş. Kardeşlerimize verdiğimiz, kadınlara verilen destekleri iyi anlatsın diye kadın kollarımızı illere gönderdik. Bir de bu zatın muhafazakar genç kadınlara yönelik sözleri var. Kadınlarımızın en temel hakkı olan başörtüsü yasağı için Anayasa Mahkemesi önünde nöbet tutanın yapacağı iş başını öne eğip yerine oturmaktır.

Ülkemizin demokrasi ve kalkınma adımlarından rahatsızlık duyan çevreler umutlarını 2023 seçimlerine bağladılar. Her yolu deneyenlerin artık sabrı kalmadı. AK Parti'yi tökezleterek ülkeyi zor duruma düşürmek isteyenler her yola başvurmaya başladı. Bürokrasiden siyasete hayatının hiçbir başarı olmayan bu zata ülkeyi teslim etmek isteyenlerin amaçları milletin hayrına değildir.

"EN ÇÜRÜK SİYASETÇİ KILIÇDAROĞLU"

AK Parti'yi tökezletmek için ellerindeki tüm kozları sahaya sürmeye başladılar. Öyle ki ülkenin en çürük siyasetçisi Kılıçdaroğlu'ndan dahi medet umacak hale geldiler. Bu zata ülkeyi teslim etme planları kuranların millete hayrı olmadığı açıkça ortadadır. Hadi masanın çevresinde oturanlar belli, altında ve etrafında dolananlar ne olacak?