Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da düzenlenen bir etkinlikte vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında 28 Mayıs tarihine vurgu yaparak, "Unutmayın Pazar'a kadar değil mezara kadar beraberiz" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları:

Pazara hazır mıyız? Unutmayın, pazara kadar değil mezara kadar beraberiz. Bu 5 günü dolu dolu geçireceğiz. Kale içeriden fethedilir, bu demektir ki bayanlar, gençler, tüm muhataplarınızı ihmal etmiyorsunuz.

14 Mayıs'ta Malatya bir kez daha dik ve vakur tavrını ortaya koydu. Terör örgütlerinin uzantılarıyla yol yürüyenlere fırsat vermedi. İnsanları Alevi, Sünni, Kürt, Türk diye bölmeye çalışanlara dur dedi.

Bay bay Kemal talimatı nereden alıyor? Kandil'den alıyor. Parlamentodaki görüşmeleri kimlerle yapıyor? PKK'nın parlamentodaki uzantılarıyla yapıyor. Benim ülkem, benim milletim bu teröristlerle el ele yürüyenlere pazar günü sandığa gömecek mi? Durmayacağız.

Malatya sandıklara koşarak geleceğine sahip çıktı, demokrasisine sahip çıktı, Cumhur İttifakı'na sahip çıktı. Malatya'nın nerede durduğunu gösteriyor. Parlamentoda Cumhur İttifakı'na yüzde 69'a yakın oy verdi. Rekor düzeyde destek veren Malatya'ya teşekkür ediyoruz.

Malatya 28. dönemde mecliste Cumhur İttifakı olarak 5 milletvekiliyle temsil edilecek. Bugüne kadar sizin güveninizi boşa çıkarmadık, gelecekte de emanetinizi hakkıyla taşımaya devam edeceğiz. Daha çok çalışacağız, daha fazla ter dökeceğiz, daha fazla icraat yapacağız, daha fazla eser ve hizmet üreteceğiz.

Bankaların Mevduatında Rekor Artış, Kredi Hacmi %52 Büyüdü Bankaların Mevduatında Rekor Artış, Kredi Hacmi %52 Büyüdü

Malatya'nın deprem yaralarını sarmakla kalmayacak, her alanda hayalleriyle buluşturmanın peşinde koşacağız. 28 Mayıs çok büyük önem arz ediyor. 14 Mayıs'ta milletvekilliğinde görevinizi en güzel şekilde yerine getirdiniz. Türkiye'nin Cumhur İttifakı tarafından yönetilmesini istediğinizi gösterdiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Malatya'nın desteğine teşekkür ederken, gelecekte de hizmetlerin devam edeceğini açıkladı.