Uzman çavuşlar, gazi, şehit yakınları ve sözleşmeli personel yasası kapsamının dışında kalan 140 bin kişinin özlük haklarının düzenlenmesiyle ilgili kanun değişikliği üzerindeki çalışmalar sürerken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili adayı Baki Ersoy, uzman çavuşların umutlandırıcı bir mesajını paylaştı.

Ersoy, daha önce Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Çiftçi ile görüşmesinin ardından gerekli çalışmaları başlatacaklarının sözünü vermişti. Son olarak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile bir araya gelen Ersoy, uzman çavuşların kadro ve özlük haklarıyla ilgili çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Ersoy, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta şu ifadeleri kullandı: "Uzman Çavuşlarımızın kadro ve özlük hakları ile ilgili elimizden ne geliyorsa yapacağız. İlgi ve alakalarından dolayı Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar'a çok teşekkür ederim. İnşallah hak ettiklerinizi alacaksınız Ali Tilkici Başkanım."

Ekrem İmamoğlu: Akrabalık ve Siyaset Kamu Kurumlarında İşe Alım İçin Bir Kriter Olmamalıdır Ekrem İmamoğlu: Akrabalık ve Siyaset Kamu Kurumlarında İşe Alım İçin Bir Kriter Olmamalıdır

Ersoy ayrıca, uzman çavuşlarla ilgili çalışmalarıyla sık sık gündeme gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'e de teşekkür etti.