Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki'nin konuşmasından satır başları:

Biz dersimizi çalıştık. Ankara için ne yapılması gerekiyor, biz bunlara çalıştık.

Büyük Ankara Mitingi için 105 bin metrekarelik alan ayrıldı. Çalışmalar 10 gün önce başladı. 350 kişilik bir ekip hummalı şekilde çalıştı.

Biz hizmete hazırız. Ama burada üzüldüğüm bir konuyu sizlerin huzurunda dile getirmek istiyorum. Ben sanıyordum ki diğer adaylarla projeler üzerinden yarışacağız. Ama böyle bir dönem yaşanmıyor. Bizim dışımda projemiz olan yok. En küçük ilçelerde bile projeler yarışıyor. Ama CHP adayı böyle bir projeyle çıkmadı. Gerçekten belediyeciliği bilmiyor.

Diğer tarafta bir ittifak var ki, kimse anlamadı sanıyorlar. CHP ve İYİ Parti. Bir de sakladıkları utandıkları bir taraf var. Ama Ankaralı hemşehrilerim bu oynanan oyunu görüyor. Bunlar söyleyemiyor ama Kandil söylüyor.

Mitingin yapılacağı Atatürk Kültür Merkezi'nde hazırlıklar tamamlandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE DEVLET BAHÇELİ MİTİNG ALANINDA

Büyük Ankara Mitingi'nin yapılacağı alana gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli konuşmalarını yapmadan önce bir araya geldiler.

Ankara'ya bağlı 25 ilçeden 500 bin civarında katılımın beklendiği mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurulan bu dev platforma birlikte çıkacak ve ortak mesaj verecek.

Liderlerin çıkacağı platforma iki partinin seçim sloganı da yazıldı.

"Belediye İşi Gönül İşi" ve "Ankara Ehline Emanet" 

"PARTİ BAYRAKLARI DEĞİL, TÜRK BAYRAĞI"

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Ankaralı hemşerilerimizin katılımıyla yüz binleri bekliyoruz. Genel başkanların dünyaya vereceği mesajlara ortak olacağız. Tek Türk bayrağı olacak" dedi.

4 BİN POLİS GÖREV YAPACAK

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, "Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmanın karnesini Büyük Ankara Mitingimizde göstermiş olacağız. Çok güzel, heyecanlı, coşkulu, kalabalık bir miting gerçekleştireceğiz" dedi.

Öte yandan 4 bin emniyet mensubu miting alanında görev yapacak.