Suudi Arabistan'da Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al Nassr'da, takımın başına geçecek yeni isimler merak konusu oldu. Arabistan basınındaki haberlere göre, Al Nassr için Türk teknik direktör Engin Fırat ve Hırvat Zlatko Dalic'in adları dikkate alınıyor.

Görevi başında kaza geçiren polis memuru şehit oldu Görevi başında kaza geçiren polis memuru şehit oldu

Söz konusu teknik direktörlerin Suudi Arabistan Milli Takımı'nın başında da görev yapabileceği belirtilirken, bu isimlerin mevcut takımlarıyla sözleşmelerinin devam ettiği için büyük bir bonservis bedeli ödenerek transferlerinin gerçekleşeceği aktarıldı.

Engin Fırat'a Türkiye'den de Teklifler Var

Öte yandan, Kenya Milli Takımı'nda başarılı sonuçlar elde eden Türk Teknik Direktör Engin Fırat'ın, Türkiye'den Trabzonspor başta olmak üzere birçok kulüpten teklif aldığına dikkat çekildi. Ancak Engin Fırat'ın, yurtdışındaki görevine devam etmeyi tercih ettiği belirtildi.

Al Nassr'da teknik direktör arayışları devam ederken, Türk ve Hırvat teknik adamların kariyerlerine yeni bir sayfa açabilecekleri bir dönemeçte oldukları görülüyor. Bu durum, hem takımlar için hem de teknik direktörler için önemli bir karar aşaması olacaktır.