Dolandırıcıların yeni yöntemi: Sahte ev ilanlarıyla kapora topluyorlar Dolandırıcıların yeni yöntemi: Sahte ev ilanlarıyla kapora topluyorlar

CHP'nin İddialı Açıklaması

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu heyecanla devam ederken, CHP Kültür ve Sanat'tan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi'nin, Radyo Sputnik'e yaptığı bir açıklamayla gündem oluşturdu. Akkuş İlgezdi, iddialı sözlerle Anadolu Ajansı'nın algı yönetimine atıfta bulundu ve eldeki verilere dayanarak "13. Cumhurbaşkanımızın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu somut bir şekilde görebiliyoruz" dedi.

"Bu Filmi Çok Kez İzledik"

İlgezdi, Anadolu Ajansı'nın seçim sonuçları üzerindeki manipülasyonlarına dikkat çekti. "Klasik Anadolu Ajansı algı yönetimi yapmaya devam ediyor. Biz bu filmi, bu manipülasyonları çok kez izledik." ifadelerini kullandı. Ayrıca, Ajansın oy aldıkları bölgelere ağırlık verdiğini öne sürdü.

CHP'nin Dengeli Dağılımı

CHP'nin Genel Başkan Yardımcısı, partinin seçim verilerinin daha dengeli bir dağılım gösterdiğini belirtti. İlgezdi, "Fakat bizim (CHP’nin) verilerinde dengeli bir dağılım ile yol yürünüyor. İsterlerse aşağıdan, isterlerse yukarıdan saysınlar." dedi.