İyi Partili Ağıralioğlu'nun ''Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz endişesi duyuyoruz'' sözlerinin ardından CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay'dan tepki geldi. Ağıralioğlu ile Altay arasındaki atışma sosyal medya üzerinden devam etti. CHP'li Eren Erdem de sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Pek yakında herkesin göreceği çalışmalarımıza binaen yüksek özgüvenle şunu ifade etmek isterim; ‘altılı masada en ufak bir ihtilaf ve görüş ayrılığı yoktur.’ Masa, 9 ana başlık, 60 alt başlıkta toparlanmış çok hayati bir reçetenin hazırlığını tamamlamak üzeredir.

Eğer Erdoğan’ın karşısında ne görmek istediğini merak eden varsa söyleyeyim; ‘kavgalıymış gibi gösterilen, dağınıkmış imajı oluşturulan’ bir masa görmek istiyor. Her kim, bu imaja katkı sunuyorsa; doğal olarak aslında Erdoğan’ın karşısında görmek istediği şeye katkı sunuyor.

Oysa algının ötesinde olgu bambaşkadır. Altılı masa, hükümet programı niteliğinde ve kalitesinde bir çalışmayı bitirmenin arefesindedir. Bu çalışmaya katkı sunan CHP, İYİ Parti, Deva, Gelecek, Saadet ve Demokrat partili kadroları tekrar tebrik etmek isterim. Büyük iş yapıldı. Ayrıca, ilk günden beri; müthiş bir uyum ve duyarlılıkla, Türkiye’yi normalleştirme hassasiyetiyle bir arada olan; Sn. Kılıçdaroğlu, Sn. Meral Aksener, Sn. Ahmet Davutoglu , Sn. Ali Babacan , Sn. Temel Karamollaoglu ve Sn. Gultekin Uysal tebrik ve alkışı hak ediyor."