14 Mayıs seçimlerinin ilk turda biteceğini söyleyen CHP'li Özkoç, yüzde 56-57 gibi bir oranla seçimi bitireceklerini belirtti:

 "Umudum, gördüğüm şu ki bu seçim ilk turda bitecek.Yüzde 56-57 ile biz bu seçimi bitireceğimiz. Yaptırdıklarımızda çok net görüyoruz. Sokağa çıktığımızda insanlarda bunu görüyoruz."

İstihbarat bilgisi aldık

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ses kaydı üretileceği şeklinde bir istihbarat aldıklarını iddia eden Özkoç, Kılıçdaroğlu'nun sesinin taklit edilerek PKK terör örgütüyle bir ilinti konuşmasının sosyal medya üzerinde dolaştırılacağını söyledi.

CHP'li Engin Özkoç, gündem olan iddiları ş ifadelerle açıkladı:

AK Parti Milletvekili Özkaya'dan Belediye Başkanına Sert Tepki: "Böcek Varsa, Savcılık Orada" AK Parti Milletvekili Özkaya'dan Belediye Başkanına Sert Tepki: "Böcek Varsa, Savcılık Orada"

"Şimdi de arkadaşlarım gönderiyorlar. Bu önümüzdeki hafta içerisinde aldığımız istihbarat öyleydi. Şehit ailelerimizin çocukların yer aldığı afişlerin billboardlarda boy göstereceği ve oradan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir ses kaydının, PKK ile görüşme ses kaydının sosyal medyada dolaştırılacağına dair ihbar aldık.''

"Çok net söylüyorum. Şehit ailelerimizin çocukları ile ilgili afişlerde onların resminin olduğu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun da sesinin taklit edilerek PKK terör örgütü ile bir ilinti bir konuşması olduğunu gösterip onları istismar edip billboardlarda afişlerin son 4 gün içerisinde yapıştırılacağına ve bununla ilgili propaganda yapılacağına dair istihbarat bilgileri aldık. Şimdi buradan bir kez daha onların gözünün içine bakarak bu ekranlarda söylüyorum. Böyle bir şeye tevessül ederseniz, böyle alçakça ve şerefsizce bir şeye tevessül ederseniz bunun gereğini çok ciddi şekilde yaparız. Ve bunun hesabını her kim olursa olsun hukuk karşısında verir. Bu 'her kim olursa olsun'un altını çiziyorum."