CHP’nin Sultangazi Belediye Meclis Üyesi olan Fahrettin Yürek, partisinden istifa ederek AK Parti’ye üye oldu. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle AK Parti’ye geçen Yürek, “Bu kararı almamda en büyük etkenlerden biri İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin samimiyeti ve güveni olmuştur. Allah’ın izniyle bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi. Yürek’e rozetini AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe taktı. Törene AKP İstanbul İl Başkan Yardımcıları,AK PartiSultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Yürek ailesi ve çok sayıdaAK Parti’li katıldı.
‘MUTLU VE GURURLUYUM, BU KUTLU DAVAYA HİZMET EDECEĞİM’

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende konuşan Fahrettin Yürek, “Bu kararı almamda en büyük etkenlerden biri İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin samimiyeti ve güveni olmuştur. Kendisine ve teşkilatına bir kez daha teşekkür ediyorum. Mutlu ve gururluyum. Allah’ın izniyle bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Ailemle birlikte bu kutlu davaya en iyi şekilde hizmet etmeye gayret edeceğim” dedi. 

‘TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ İNŞA EDECEĞİZ’

"Hizmet kervanımız güçlenerek büyüyor" diyen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise, “İnsan, dünyaya bıraktığı şeydir’ derler. Biz de Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ardımızda hem insanlık için hem Türkiye için hem de İstanbul için güzel ve hayırlı hizmetler bırakmak için çalışıyoruz. Bu hizmet kervanında her birimizin katkısı çok kıymetli. Ben iyi niyetinden ve teveccühünden dolayı hem Fahrettin kardeşime hem de onunla birlikte buraya gelen aile üyelerine ve sevenlerine tekrardan teşekkür ediyorum. Bizim derdimiz Türkiye’nin geleceğini inşa etmektir. Bunu tek başımıza değil hep birlikte güç birliğiyle başaracağız. İşte bu nokta Fahrettin kardeşimiz soyadı gibi yürekli bir davranış ortaya koyduğu için tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.