İlk tur seçimlerinin muhasebesini konuk olduğu canlı yayında yapan Kaftancıoğlu, haklarında seçim kampanyası sürecinde kara propaganda yapıldığını söyledi.

İkinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ''Türkiye Cumhuriyeti devletinin varlık ve yokluk seçimidir.'' şeklinde yorum getiren Canan Kaftancıoğlu, ikinci tura giderken yapacakları çalışmalara ilişkin bilgi paylaştı:

"Vatandaşa gidip kara propaganda yaptılar. Madem öyle ben de artık televizyona çıkıp vatandaşa doğruları anlatacağım. Kökünü Atatürk'ten alan bir partiyiz. Biz vatandaşa teröristle iş tutmadığımızı, kadını sahiplenecek mal olarak görenin onlar olduğunu anlatacağız.''

Öğretmenini bıçaklayan öğrenci tutuklandı Öğretmenini bıçaklayan öğrenci tutuklandı

Kaybedecek bir şeyimiz yok

İlk turda  seçmenlerin seslerini  duymadığını söyleyen Kaftancıoğlu, her fırsatta seçmenlerle iletişim kuracaklarını söyledi:

''Vatandaşı suçlayacak bir şey yok. Bu vatandaşın suçu değil. Vatandaş, sesimizi duymadı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun sesi yerine bizim vaatlerimizi anlatan Erdoğan duyurdu. Bundan sonra daha net iletişim kuracağız. Kaybedecek bir şeyimiz yok.''