Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Alın teriyle helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Alın teriyle helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim

Ankara'da faaliyet gösteren bir firma, müdürlerinden birini işten çıkararak resmi Twitter hesabından tartışmalı bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, müdürün "yaptığı usulsüzlükler sebebiyle" işten çıkarıldığı belirtilirken, iş akdine haksız şekilde son verildiğini düşünen müdür, konuyu Kişisel Verileri Koruma Kurumu'na (KVKK) bildirdi. Davacı, paylaşımın silinmesi için ihtar gönderdiğini ancak firmanın buna cevap vermediğini iddia etti. KVKK, konuyla ilgili inceleme başlattı ve firmadan savunma istedi.

Firma ise yaptığı açıklamada, ilgili kişinin ticari itibarlarını zedelemeye yönelik faaliyetlerde bulunduğunu savundu. Şirket adına sahte bir kaşe kullanarak haciz işlemi uygulamaya çalıştığını ileri süren firma, müşterilere "firmamız mali olarak kapanmıştır" şeklinde yanıltıcı bilgiler verildiğini iddia etti.