İddiaya göre Aydın merkezde bulunan Özel Medinova Hastanesindeki Acil bölümüne öğretmeni rencide eden bir yazı asıldığı söylenmişti. Acile asılan yazıda "Bu kurumda öğretmenlere usulsüz rapor verilmemektedir." yazıldığı iddia edilmişti.

Hastanenin Acil bölümüne asılan bu yazıyı ismi belli olmayan bir Instagram kullaınıcısı paylaşmıştı. Paylaşan kişi "Başka mesleklere veriyorlar yani. Medinova acildeki saçma yazı. Ayağım burkuldu basamıyorum ve öğretmenim diye rapor vermedi." diyerek duruma göstermişti.

Fuemq2WWcAAImUD

Hazine ve Maliye Bakanlığından Giyim Yardımına İlişkin Açıklama Geldi Hazine ve Maliye Bakanlığından Giyim Yardımına İlişkin Açıklama Geldi

Özel Medinova Hastanesinden iddiayı kabul eden bir açıklama geldi.

Yapılan açıklama şöyle:

"23.04.2023 Pazar günü kurumumuz acil servisinde bilgimiz dışında kontrolsüz ve bilgisayar çıktısı olarak asılmış olan yazıyla ilgili incelemeler yapılarak, yanlış anlaşılma sonucu oluşan bu yazı hakkında ilgili personelin disiplin işlemleri başlatılmıştır. Bu durum kurumumuzca da kabul edilemez olup ilgili meslek grupları ve sendikalar ile görüşülmüştür." dendi.

Fufi-BsWwAACiwL