Bakırköy Florya'da 17 Eylül Cumartesi günü akşam saatlerinde Nazire Altıntaş, Mia isimli köpeğini tıraş edilmesi için pet kuaförüne bıraktı iddiaya göre tıraş sırasında Mia'nın hareket etmesiyle bir çalışan tarafından şiddet uygulandı. Altıntaş köpeğini alarak şiddet uygulayan kişiden şikayetçi oldu. Mia'ya şiddet uygulayan çalışan işten çıkarıldı.

"ÖLECEK ZANNETTİM"
Daha önce iki defa Mia'yı aynı kliniğe götürdüğünü söyleyen Altıntaş,  "Beni aradılar dediler ki 'Mia bayıldı, tıraş ederken strese girdi baygınlık geçirdi. Hemen gelir misiniz?' Biz de gittik. Ben telefonda anladım bir şey olduğunu. Daha önce 'Mia çok ürkek tıraş eden arkadaş vurmaz değil mi?' dedim. 'Saçmalamayın, öyle bir şey olmaz tabi ki' dediler." ifadeleriyle yaşadıklarını anlattı.

Mia'nın çalışanın elini ısırdığını iddia ettiklerini söyleyen Altıntaş, "Ben ölecek zannettim çünkü beni duymadı, hiçbir tepki vermedi. Hareket etmiyordu, kafası tamamen yamulmuş ve titriyordu. Şu anda da dengesiz oturduğu zaman arkaya doğru devriliyor. Bir kere psikolojik olarak çok ciddi anlamda yıprandı. Elimizi uzattığımızda da aniden tepki verip havlıyor. Uykuda inliyor ve çok uzun süre uyuyor" dedi. 

"BUNU SOYA SOKUN DÜZELİR"
Altıntaş, "Gerekli yerlere şikayet ettik, davalar açıldı. Biz bunu yaşadık başkaları yaşamasın diye sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. O an hemen işten atıldı. Sahibi de yanımızdaydı o an atıldı. Karakola gittik, şikayetçi olduk. O da gelip bir ifade verdi. İşten atıldı ama keşke daha önce atılsaydı ve bunu yaşamasaydık. 'Elimi ısırdığı için vurdum. Üzgünüm. Pişmanım. Bunu ilk defa yaptım' diyor. Ben ilk defa yaptığını düşünmüyorum çünkü çok soğuk kanlıydı. Mia'ya bir defa vurmuyor, ciddi tekme atıyor. Mia'nın solunumu gidiyor, kriz geçirirken sehpanın altına kayıyor, oradan sopayla çıkartıyor. Tekrar diziyle falan bastırıp yanındaki arkadaşına veriyor. 'Bunu suya sokun kendine gelsin korkmayın bir şey olmaz düzelir' diyor. Ben oraya gittiğimde hala farklı köpekleri tıraş ediyordu. İnsan biraz tedirgin olur, müdahale için uğraşır, morali bozulur ama gayet rahattı" diye konuştu