Yeni yıla bir birinden güzel kampanyalar la giren ING Bank, 128 GB iPhone 14 Pro hediye edeceğini açıkladı.

Dolar kurundaki yükseliş ile birlikte telefon fiyatlarınında yüksek olması vatandaşların alım gücünün düşmesi sebebi ile sıfır telefon alımında sıkıntı yaşıyorlar.

Kampanyayı müşterilerine resmi sitelerinden duyurdu.

ING banka internet sitesindeki kampanya detaylarına baktığımızda “Yeni yılda en şanslı kişi ING Mobil olsun diye 3 kişiye iPhone 14 Pro 128GB hediye” başlığı ile yayınlandığını gördük. Kampanyanın başvurusu ve şartları nelerdir diye sorduğumuzda: ING mobilin kampanya bölümünden Yeni Yıl Kampanyaları bölümünden çekilişe katıl seçeneğine tıklayarak 12.12.2022 tarihinden 15.01.2023 tarihine kadar çekilişe katılabilirsiniz. Ayrıca 15 Ocak 2023'e kadar haftalık olarak kampanyaya katılarak çekiliş şansınızı artırabilirsiniz.Burada kampanyaya katılım en fazla beş çekiliş hakkı ile sınırlıdır, çekiliş hakkı da vardır.

Kampanyaya başarılı bir şekilde katılabilmek için ING mobil üzerinde belirtilen adımları takip ederek katılım onayı alınması gerekmektedir. Burada dikkat edilmesi gereken ana noktalardan biri müşteri numarası, soyadı, adı ve şehir bilgisinin eksik olmamasıdır. Aksi takdirde çekiliş izni verilmeyecek ve kampanyadan yararlanılmayacaktır.

ING Bank'ın hazırladığı kampanyada yapılacak olan çekilişte 3 kişiye iPhone 14 Pro 128GB birim fiyatının 39.999 TL hediye edileceği bildirildi. Ayrıca kampanya duyurusunda kullanılan ödülün görseli ile sunulan ödülün özelliği ve rengi değişiklik gösterebileceği de belirtildi.

Çekiliş 6 Şubat 2023 tarihinde saat 11:00'de “Tic Reklam ve Reklam Hizmetleri U2. Şti Co., Ltd. Kong Mah. Bayrak Sok. NO:4-A Beyoğlu-İstanbul'da gerçekleşecek ve çekiliş noter huzurunda olacak. Çekiliş sonuçları ise 9 Şubat 2023 tarihinde açıklanacak.