Birçok vatandaş borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünüyor. Borçların ödenmesi konusunda bazı bankalar kredi imkanları sunuyor. ING Bank borç kapatma kredisi veriyor! Peki, faiz oranı ne kadar? Ne kadar kredi verilecek? Detaylar haberimizde!

Yaklaşık 2 yıldır koronavirüs salgını hayatımızda. Salgına ilişkin vatandaşlar ekonomik olarak geçinmekte zorlanırken bankalardan güzel haber geldi. Borç kapatma kredisi adı altında verilen destekte yaklaşık yüzde 1,59 oranında faiz uygulanıyor. 15 bin TL’ye kadar verilen borç kapatma kredisi hakkında detaylar haberimizde..

36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli borç kapatma kredisinden yararlanmak isteyenlere güzel haber verildi. Kamu ya da özel sektör bankalarına borçlarınız varsa borç kapatma kredisi hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

ING BANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Borç kapatma kredisi en çok tercih edilen bankaların başında ING Bank geliyor. 3 – 36 ay vade arasında geçerli olan borç kapatma kredisinde aylık faiz oranı yüzde 1,59 ile yüzde 2,59 arasında sunuluyor.

5 bin ve 100 bin TL arasındaki tutarlar için 36 ay vade seçeneği uygulanır. 3 ay erteleme tercih edilmesi durumunda vade 33 aya düşürülür. Kampanyanın 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olacağı belirtildi.