Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı turistik Torba Mahallesi ile Gölköy yolunun Demir Mevkii'nde bu sabah 07.00 sıralarında meydana gelen kazada M.K.'nın kullandığı  ve Gölköy tarafından gelen 48 ACS 307 plakalı motosiklet ile 48 ADY 347 plakalı otomobil bilinmen bir nedenle çarpıştı.

MOTOSİKLETTEN BARİYERLERİN ARKASINA UÇTU

Çarpışmanın etkisi ile motosikletten uçarak bariyerin arka tarafına düşen M.K. isimli kadın ağır yaralandı. Motosikletle çarpıştıktan sonra karşı istikametten gelen ve içerisinde 20 personelin bulunduğu  ve bir otele ait  Mustafa Bağcı’nın kullandığı 48 S 3943 plakalı servis otobüsüne çarpan otomobil hurda haline geldi, otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı.


KARAYOLUNDA CAN PAZARI YAŞANDI

Kazadan sonra Torba- Gölköy yolu trafiğe kapatıldı., Yolun tek şeritli olması nedeniyle ambulanslar kaza yerine güçlükle ulaşabildi. Kazada yaralananlara ilk yardımı olay yerinde vatandaşlar yaptı.

Bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Otobüs şoförü Mustafa Bağcı olay yerinde SÖZCÜ'ye yaptığı açıklamada “Ben otelin personelini taşıyordum, otele 2 kilometre kalmıştı buradan giden motosiklet ile karşıdan gelen otomobil çarpıştı, otomobil daha sonra direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu dönerek geldi benim aracıma çarptı, otel personelinden yaralanan olmadı” diye konuştu.

Görenlerin şoke olduğu kazadan sonra polis soruşturma başlattı.