Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri'nde İddialar İçin Müfettiş Görevlendirildi Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri'nde İddialar İçin Müfettiş Görevlendirildi

Sosyal medya hesabı üzerinden ekonomiye dair yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Özgür Demirtaş ile ilgili geçtiğimiz günlerde çok konuşulan bir iddia ortaya atıldı. 

 Ortaya atılan iddiaya göre DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, 14 Mayıs seçimlerinden kazanarak çıkılması halinde Merkez Bankası başkanlığı için Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na Özgür Demirtaş, Hakan Kara ve Refet Gürkaynak'ın ismini önerdiği belirttildi.

Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'na önerilen isimler arasında yer aldığı şeklinde ortaya çıkan haberlere karşı ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sessizliğini bozdu.

Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ortaya çıkan haberin doğru olmadığını, siyasette herhangi bir görev almayacağını söyledi.

Merkez Bankası Başkanlığına Hakan Kara'nın getirilmesi gerektiğinin altını çizen Özgür Demirtaş, paylaşımında şu ifadeleri kaydetti: