Bugün sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Kocayı istifa etmeye çağıran Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu paylaşımını sildi. Yaklaşık 12 saat sonra ise sanki hiçbir şey olmamış gibi bu kez Adanaya gelen Bakan Kocaya iltifatlar eden Nennioğlu, kendine güldürdü. Nennioğlunun eski paylaşımını silip yeni paylaşımıyla Bakan Kocaya düzdüğü methiyelerde ortaya koyduğu performans "jet hızı ile u dönüşü" olarak değerlendirildi.

Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu paylaşımı; ''Uzun lafın kısası bugün sendikalardan istifa edelim tagının yerine bakan bey istifa etsin tagını neden yapmıyorlar bunun da degerlendirmesini cefakar sağlık çalışanlarımıza bırakıp, bu ne olduğu belirsiz gruplara bugün sahada verdikleri cevap için teşekkür ediyoruz.''

Sendikacılık tarihihinin en hızlı çarkını yapan Sağlık Sen Şube Başkanı Sağllık-Senin geldiği hali adeta gözler önüne serdi. 

İşte Bakanı İstifaya Çağırıp ardından jet hızıyla paylaşımı silip Bakana teşekkür ve methiyeler düzen O paylaşım: 

Bu konuda yorumları okuyucularımıza bırakıyoruz...

Konu ile görüş ve önerilerini belirtmek isteyen Sağlık-Sen üyeleri haberin altındaki yorum kısmındna yorumlarını yazarak konuyu değerlendirebilirler. 

KAYNAK: WWW.AJANSKAMU.NET