İçişleri Bakanı Soylu, CNN TÜRK'teki canlı yayında Bahçelievler'deki seçim bürolarına yönelik saldırı girişimine ilişkin İstanbul Emniyeti ve savcılığın işin peşinde olduğunu söyledi. Soylu, Avrupa ve Amerika'nın PKK/PYD'yi desteklediğini söyleyerek "Türkiye tek bir vatandaşı da kalsa o terör devletini kurdurmaz" ifadelerini kullandı. Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu duyuran Soylu, Emniyet'teki yeni yapılanma iddialarını da değerlendirdi.

Ankara için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı Ankara için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

FAHİŞ KİRA ZAMMI 

Kira yardımına da arefe öncesi başladık. 3 ila 5 bin lira arasında kira yardımı yapıyoruz. Fahiş kira zammı yapanlar için de işlemlerimize başladık. Vatandaşlarımız karakollara, kaymakamlıklarımıza, 112'ye, cimer'e bildirdikleri andan itibaren inceleme yapılacaktır.

EMNİYETTE YENİ YAPILANMA

Orada önemli bir yapı yakaladık. Bu yapıda hiç tesadüfi olmayan ilişkileri gördük. Yeni bağları gördük. 20 defa suç işleyip ihraç edilmesi gereken kişilerin FETÖ ile ilgili olduğunu, bunun için başka idari mekanizmaların kurulduğunu gördük. Savcılıklarımıza intikal ettireceğiz.