Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Demir ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Başkan Demir, bakanlara belediyenin yürüttüğü projeler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin ardından Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, okul öncesi eğitime verdikleri öncelik sonucunda Samsun'daki 10 organize sanayi bölgesine 10 anaokulu yapımının yatırım programına alındığını duyurdu. Özer, 2023 yılı sonuna kadar Türkiye genelindeki tüm organize sanayi bölgelerinde anaokulları açacaklarını belirtti ve bu gelişmeyi "hayırlı olsun" dileğiyle paylaştı.

Özer ve Muş'u Samsun Büyükşehir Belediyesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demir, "Kent merkezinden, kırsal bölgelere şehrin her köşesine hizmet götürme gayretiyle gece gündüz çalışıyoruz. Samsun için çağın gereklerini yakalayan değil, ötesine geçen bir anlayışla çalışmalar yapıp bu anlayışla projeleri hayata geçiriyoruz" diye konuştu.

Hayat vekilime güzel. Bu adisyon dün kesildi Hayat vekilime güzel. Bu adisyon dün kesildi