AK Parti Tarsus İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Bakan Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kente hizmet etmek için gönderilmekten memnuniyet duyduğunu belirtti. Tarsus'a olan bağlılığını ifade eden Nebati, teşkilat üyelerine ve vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Konuşmasında Tarsus'un önemine vurgu yapan Bakan Nebati, alınacak kararların ve yol arkadaşlığının kentin bereketine bereket katacağını söyledi.


Bakan Nebati, Tarsus'a asırlık eserler kazandırmaya devam edeceklerini ifade ederek, gece gündüz çalışarak millet için hizmet etmeyi sürdüreceklerini belirtti. Güçlü bir Türkiye'nin inşa edileceğinin altını çizen Nebati, millet sevdasını ve hizmet aşkını zırhtan elbise yapanların hiçbir kuvvetin durduramayacağını vurguladı. Ayrıca, 14 Mayıs kına gecesi ile 28 Mayıs düğün gecesi arasında Türkiye'nin yüzyılını yazmaya devam edeceklerini ifade etti.

Nebati, konuşmasında kimseyi ötekileştirmediklerini vurgulayarak, dindar insanlara, başörtülülere, Alevilere ve diğer farklı toplumsal gruplara karşı ayrımcılık yapmadıklarını belirtti. Hizmet erbabı olduklarını ve her vatandaşın birinci sınıf olduğunu dile getirdi.

Bakan Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli ile yola devam ederken muhalefetin IMF ile gizli toplantılar yaptığını öne sürdü. Faizleri düşüreceklerini ve Türkiye'nin gücünü göstereceklerini ifade eden Nebati, ezanlar susmaz, bayraklar inmez mesajını verdi. Ayrıca, muhalefetin Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Nebati, duruşun ve karakterin önemine değindi.

Selçuk Bayraktar'dan, Murat Kurum'a destek! Selçuk Bayraktar'dan, Murat Kurum'a destek!

Bakan Nebati, operasyonlara boyun eğmeyeceklerini ve Türkiye'nin güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçileceğini vurgulayan Nebati, gelecek beş yılda Türkiye'nin daha da güçleneceğini ifade etti.