Bakan Özer'e Öğrencinin ve basının önünde okul müdürü ve öğretmen azarlanmaz dedi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 20.08.2021 tarihinden beri Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevini yürüten Selman Küçük görevden alıp yerine ise İstanbul Eğitim Bir Sen 2 nolu şube başkan yardımcısı Sevgi Yücel'i atamıştı.


 Şişli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bakan Mahmut Özer tarafından atanan Sevgi Yücel sosyal medya hesabı üzerinden ilçe milli eğitim müdürlüğüne atanmadan kısa bir süre önce Bakan Mahmut Özer'in Şanlıurfa'da kameralar önünde okul müdürüne söylemiş olduğu sözler üzerine çok sert bir şekilde eleştirmiş.

İlçe Milli Eğitim Müdürü görevden alındı yerine EBS Şube Başkan Yardımcısı atandı.    İlçe Milli Eğitim Müdürü görevden alındı yerine EBS Şube Başkan Yardımcısı atandı.

Sevgi Yücel Memur Sen İl temsilcisi Talat Yavuz'un Neresini düzeltelim Sayın Bakan paylaşımını alıntılayarak ; Eğitim nezaketle yönetilir. Devlet bütçesi bir kural ve sistemle kullanılır. Öğrencini ve basının önünde okul müdürü ve öğretmen azarlanmaz .ifadesinde bulundu.


 İstanbul Eğitim Bir Sen 2 nolu şube başkan yardımcısı bu paylaşımı sonrası Bakan Özer tarafından ilçe milli eğitim müdürü olarak atanması Bakan’ı eleştirdi ve ilçe milli eğitim müdürlüğünü kaptı yorumlarına sebep oldu.

İşte Sevgi Yücel'i ilçe müdürü yapan o paylaşım