Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ordu'da bulunan Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulunda öğrencilerle bir araya girerek ara tatil öncesi öğrenciler ile buluştu. 17-20 Nisan'da sürecek olan ara tatil ile ilgili birtakım açıklamalarda bulundu.

Özer " Bu dönem, bir haftalık ara tatilimiz Ramazan Bayramı'yla kesişti. Öğretmenlerimiz idari izinli sayılacaklar ve mesleki gelişimleriyle ilgili seminerleri, inşallah, Öğretmen Bilişim Ağı üzerinden istedikleri yerlerden alabilecekler." diye konuştu.

2 ay evli kalıp boşandılar! Mahkemeden emsal yaracak nafaka kararı 2 ay evli kalıp boşandılar! Mahkemeden emsal yaracak nafaka kararı

Bakan Özer, öğretmenleri tebrik ederek "Öğretmenlerimiz, yine meslek liselerinde vatandaşımızın ihtiyaç duymuş olduğu maskeyi, dezenfektanı, yüz koruyucu siperlikleri ve diğer tüm ihtiyaç duyulan ürünleri üretmek ve ihtiyaç noktalarına ulaştırmak için öğrencilerimizle birlikte büyük fedakârlıklar göstermişti. Onun için bu sürecin kahramanı olan tüm öğretmenlerimize en içten, tüm milletim adına, Millî Eğitim Bakanlığı adına en içten şükranlarımı sunuyorum." diye ifade etti.

"Ders çalışmasınlar, dinlensinler ama tatilde en az bir tane kitap okusunlar"

Özer "Tüm öğrencilerimiz ve oradaki ailelerimiz adına hepsine minnettarım. Tüm öğrencilerimize bir haftalık tatilde iyi eğlenceler, iyi tatiller diliyorum. Öğrencilerimizden tek istirhamımız var: Ders çalışmasınlar, dinlensinler ama tatilde en az bir tane kitap okusunlar. Tüm ailelerine yapmış oldukları fedakârlıklardan dolayı çok teşekkür ediyorum."  dedi.