AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li Başkan Fatma Kaplan Hürriyet şok oldu! AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li Başkan Fatma Kaplan Hürriyet şok oldu!

6 Şubat tarihinde meydana gelen asrın felaketinden sonra Kızılay'ın yurt dışı için ürettiği 2050 çadırı Ahbap yardımlaşma platformuna sattığının ortaya çıkması infial yarattı.

Hem muhalefet hem de hükümet cephesinin eleştirileri yağmuruna tutulan Başkan Kerem Kınık'a yeni bir istifa çağrısı yapıldı.

İstanbul'da gençlerle buluşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hem kan hem de çadır satışıyla gündemden düşmeyen Başkan Kerem Kınık'a istifa etmesinin kurumun yararına olacağını vurglayarak, istifa etmesi çağrısında bulundu.

 "Kızılay hizmet ediyor. Eyvallah. Bunda hiç şüphe yok. Gerçekten çok çalışan fedakar, cefakar kardeşlerimizin olduğunu biliyoruz. Ve memleketin bütün hastalarının sadece kan sorununu organize etmiş olması bile çok önemli bir ihtiyaç. Ama bazen algılar olguların önüne geçiyor. Ve biz bu algıya sebep veriyor isek gereğini yapmalıyız. Bir kişinin bile kan vermesini, bir vatandaşımızın bile kan vermesini, kan ihtiyacı için kan vermesini etkileyebilecek bir algıya sebep olabiliyorsak, biz orada durmamalıyız. Kanaatim bu"