Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kandil'in eli kanlı teröristleri Kılıçdaroğlu'nu destekleme ve Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirme açıklaması yaptı. Şimdi de HDP, Yeşil Sol Parti ve diğer Emek ve Özgürlük İttifakı'nın içinde olan herkes diyor ki 'Biz Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz.' Bakan Bozdağ, "O zaman sormak bizim hakkımız değil mi? Bu terör örgütleri sizi niye destekliyor? Bu terör örgütlerine destek verenler sizi niye destekliyor?" dedi.

AYM Başkanı Özkaya: Yargı Organları Arasında İyi Bir İletişime İhtiyaç Var AYM Başkanı Özkaya: Yargı Organları Arasında İyi Bir İletişime İhtiyaç Var

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, düzenlediği basın toplantısında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyası sürecinde terör örgütleri PKK ve FETÖ ile işbirliği yaptığını öne sürdü. Bakan Bozdağ, "Bu terör örgütleri sizi niye destekliyor? Bu terör örgütlerine destek verenler sizi niye destekliyor?" diye sordu.

Bakan Bozdağ, "Bu terör örgütleri, Türkiye'nin bölünmesi için çalışan örgütlerdir. Bu örgütlerin elebaşıları, Türkiye'nin birliğine, beraberliğine ve demokrasisine düşmandır. Siz bu örgütleri niye destekliyorsunuz?" şeklinde konuştu.

Bozdağ, "Terör örgütleriyle işbirliği yapanların milletimizin karşısında kaybedeceğini herkes bilmeli. Milletimiz, teröristlerin ve onların destekçilerinin oyununa gelmeyecektir. Bizim amacımız, Türkiye'nin birliği ve bütünlüğüdür. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.