Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen bölgelerdeki yaraların sarılması için ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8'de ortak yayınlanan "Türkiye Tek Yürek" programına bağışta bulunmak isteyen Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi Hamit Duras, 50 bin TL bağışta bulunmak istedi ancak yayında sözlerinin 50 milyar TL olarak algılanması üzerine geceye damga vurdu.

Dün gece stüdyoda bulunan Mustafa Karataş tarafından "Benim için çok anlamlı, kendisi kapı komşum olur, Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi 50 milyar TL bağışta bulundu" ifadeleriyle bağış yaptığı açıklanan Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi Hamit Duras şu açıklamalarda bulundu:

"Eski paraya göre 50 milyar diye bir miktar söyledim. Mustafa Karataş da o heyecanla, biz de düzeltemeden iletmiş oldu. Sonrasında sosyal medyaya düştük. Bizim asla kendi reklamımızı yapmak gibi bir amacımız yoktu. Allah rızası için yaptık. Sosyal medyada bir kısım bizim reklam yaptığımızı ifade ediyor, biz duygusal olarak yaptık. Normal bir aileyiz, içimizden geldi"

"Bazı insanlar arayıp tebrik ediyor, bazıları ise tepki gösteriyor. Yine söylüyorum, benim bağışım 50 bin TL. Gönül ister ki 50 milyar TL'miz olsun ki bağışlayalım"