Yürekleri ağza getiren olay 1 Şubat saat öğlen 1'de Şişli’deki bir alışveriş merkezinde gerçekleşti. İstanbul’a turist olarak gelen Filipinler uyruklu aile 7 yaşındaki çocuklarını AVM de gezintiye çıkartmak istediler.

İddiaya göre AVm ‘deki yürüyen merdiveni kullanırken 7 yaşındaki çocuklarının ayağı yürüyen merdivene sıkıştı. Sağ ayağının 3 parmağı kopan zavallı çocuğun ilk müdahalesi burada yapıldı. Olay anından hemen sonra 112'ye ihbarda bulunuldu. Olay yerine 112 Acil sağlık ve emniyet güçleri sevkedildi.

AVM'de dehşet! Ayağı yürüyen merdivene sıkışan çocuğun 3 parmağı koptu

Sıkışan ayağa çıkartıp çıkartıldıktan sonra Balta Limanı Kemik Hastanesine sevk edildi. Sağ ayağından kopan parmaklara ancak yürüyen merdiven mekanizmasının parçalarının sökülmesiyle ulaşılabildi.

Bulunan parmaklar çocuğun bulunduğu hastaneye süratle götürüldü. Hastane parmakların dikilemeyeceğini söyleyince talihsiz küçük çocuk özel bir hastaneye sevk edildi. Çocuk ameliyata alındıktan sonra hastanede tedavisi devam etmekte. Olayla ilgili soruşturma açıldı. Olayın gerçekleştiği avm’deki yürüyen merdiven ise kullanıma kapatıldı, soruşturma devam ediyor.