Antalya’da ATV sürücüsü genç kız, park halindeki araca çarptı, savrularak aracın camından içeri girdi. Kazada ATV sürücüsü ile arkasındaki arkadaşı yaralanırken, o anlar güvenlik kameralarına da yansıdı.

Kaza, dün gündüz saatlerinde Muratpaşa ilçesine bağlı Şehit Ercan Caddesi üzerinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen iki genç kız ATV ile seyir halindeyken, cadde üzerinde park halinde bulunan Abdullah Ateş'e ait araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle ATV sürücüsü genç savrularak arka camı kırılan aracın içerisine girdi, arkasındaki arkadaşı da yola savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulundukları yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı.

Gençlerin hayati tehlikesinin bulunmuyor ancak ATV ile park halindeki araçta maddi hasar meydana geldi.

Park halindeki aracın sahibi Abdullah Ateş, “Evdeydim ve namaz kılacaktım. Büyük bir ses çıktı, eşim arabaya vurduklarını söyledi. Aşağıya inip baktığımda ATV'nin aracıma arkadan vurduğunu gördüm. Yaşları küçük kızlardı. Birisi aracın içerisine girmiş, diğeri dışardaydı” dedi.