Aşk ve ilişkilerde hep hayatta zorlanan bu burçlar, genelde yaptığı hatalardan da vazgeçmiyorlar. Bu burçlar, ilişkilerde uzun istikrar sağlayamadığı gibi aşk hayatında da heyecansız ve güvensiz bir ortam oluşturabiliyorlar. Peki bu burçlar neler? İşte detaylar...

burclar-ozel-kisiye-gore-tum-burclarin-isimleri

İKİZLER:

ikizler-burcunun-10-etkin-ozelligi

İkizler burcunun aşk hayatı genelde olumsuz gider. Duygusal ve kararlar konusunda sık karar değiştiren İkizler, seçim ve yaptıklarından hemen pişman olabilir ya da olumsuzluklarda hemen vazgeçme yoluna gidebilir.

YENGEÇ:

yengec-burcu-burcu-v47o (1)

Yengeçler aşırı duygusal oluyor. Lakin bir şeyi istemeyince tam istemeyen Yengeçler elindeki fırsatları kaçırdığı için ve yaptıkları hatalarda çözüm yolu bulmakta zorlanıp sadece kendi duygusal durumlarını önemseyince ilişkilerinde kaybeden oluyor

OĞLAK:

oglak-burcu-burcu-asaa-KlKh

Oğlak burcu, geçmişte yaşananlara takılmasına rağmen bunu içine attığı için genelde pasif duruyor. Pasif durma durumunda ise de Oğlaklar ilişkide hep sessiz kalan oluyor ve karşı tarafın yaptığı istenmeyen durumların devamı hep geliyor.

Enerji Bakanı Bayraktar'dan açıklama: Mayıs ayında elektrik ve gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Enerji Bakanı Bayraktar'dan açıklama: Mayıs ayında elektrik ve gaz fiyatlarına zam gelecek mi?

BAŞAK BURCU 

20220910-burclar-aleminin-enleri-belli-oldu-iste-burclarin-dikkat-ceken-ozellikleri-310564-5a6297cb4633cb6b42b8

Başak burçları genelde mükemmelliyetçi bir yapıda olduğu için genelde seçimlerinde zor kararlar veriyor. Ayrıca Başaklar gerçek aşk ve ilişki konusunda umutlarını hep korurken küçük hatalara takıldığı için mükemmelliyetçilik içinde boğulurlar.