İlk defa araç almak isteyenler, araba modelini yükseltmek isteyenler, eşine veya çocuğuna araba almak isteyen vatandaşlar için müthiş bir haber geldi. İşte o banka bu hayalleri kuran vatandaşa can suyu niteliğinde nakit sağlayacak. Hesaplı kredi ile vatandaşlar araba sahibi olacak. Peki detaylar neler?

bayi_ve_galericiler_el_ele_verip_araba_fiyatlari_bu_yontemle_yukseltiyor_1655178418_7804

Sıfır ya da ikinci el araba almak isteyen vatandaşlara mükemmel bir haber geldi. TEB, çok hesaplı taşıt kredisi ile vatandaşların hayallerini gerçekleştirecek. TEB yaptığı açıklamada:

“Ayaklarınızı yerden kesecek taşıt kredisi! Hayallerinizde arabaya sahip olmanızı sağlıyor. Araç sahibi olmak isteyenler için aylık düzenli ödemelerle TEB Araç Kredisi, cazip fırsatlarla yüzleri güldürüyor. Sıfır ya da ikinci el araçlar için alım kolaylığı sunan Taşıt Kredisi ile hayallerinizi süsleyen otomobile sahip olmak mümkün.”  

İstanbul'da 'Mahzen-23' Operasyonu: İnterpol Kırmızı Bülteniyle Aranan 2 Suç Örgütü Lideri Yakalandı İstanbul'da 'Mahzen-23' Operasyonu: İnterpol Kırmızı Bülteniyle Aranan 2 Suç Örgütü Lideri Yakalandı

dedi.  Adeta devrim niteliğinde kredi imkanı sunacak TEB müthiş vadelerle kredi veriyor. 48 aya kadar vade imkanı ile TEB, vatandaşları araç sahibi yapmakta kararlı. Peki detaylar neler...

20211222-otomobil-araba-oto-aa

TEB, sunduğu taşıt kredisinde 2.24 faizle sıfır ya da ikinci el araç alımında kredi imkanı sağlıyor. Peki kredinin ödemeleri nasıl hesaplanır? Krediye nasıl başvurulur. Buyurun birlikte bakalım...

TEB'in sunduğu taşıt kredisi ile araba hayallerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar krediye başvurmak için mutlaka en yakın TEB banka şubelerine gitmesi gerekiyor. Vatandaşlar en yakın şubeye gidip gerekli belgeleri ibraz ettikten sonra 24 saat içinde taşıt kredisine kavuşmuş olacak. Peki kredinin ödemeleri nasıl hesaplanıyor?

para-7

TEB'in resmi sitesinde hesaplama tutarlarına göre 100 bin liralık taşıt kredisi çeken vatandaşa 2.24'lük faiz uyguluyor. 100 bin liralık taşıt kredisinin vade sayısı da 36 ay oluyor. 36 ayda 100 bin liralık kredinin taksiti aylık 4 bin 444 TL oluyor. Taşıt kredisi hakkında detaylı bilgi ve başvuru için TEB şubelerini ziyaret etmeniz gerekiyor.