Bir rapora göre, iPhone 15 Pro'nun Pro Max ve diğer iki modeli bu sonbaharda piyasaya sürülecek ve bu yeni modeller için CAD tabanlı görüntüler ortaya çıktı. Apple, yeni ürünlerinin tanıtımından önce Asya'daki aksesuar üreticilerine bu tür dosyalar göndererek, yeni iPhone serisi resmi olarak tanıtıldığında üreticilerin ürünlerini hızlıca hazır hale getirmelerine olanak sağlıyor.

Görünüşe göre, bu yıl piyasaya sürülecek olan iPhone modelleri, daha önce birçok kez dile getirildiği gibi USB-C bağlantı noktasına sahip olacaklar. Ayrıca, telefonun tutuşunu kolaylaştırmak için çerçeve biraz daha kıvrımlı bir yapıya sahip olacak ve cam da çerçevenin içine doğru kavislendirilecek. Arka kısımdaki kamera çıkıntısı da iPhone 14 Pro'ya kıyasla daha kalın olacak. Bu, kamera kısmında daha büyük sensörlerle birlikte iyileştirmelerin yapılacağının bir göstergesi olarak yorumlanıyor.

Görünüşe göre, iPhone 15 Pro'nun ekran boyutu ve çözünürlüğü, selefiyle benzer olacak. Ancak, daha ince çerçevelere sahip bir panel kullanılması planlanıyor. Dinamik ada özelliği ise iPhone 14 Pro'daki ile aynı görünüyor. Bununla birlikte, paylaşılan görsellerin Apple'ın nihai tasarımının tüm yönlerini yansıtmadığını unutmayalım.

Siz yeni tasarımla ilgili ne düşünüyorsunuz?