BURAK SARSILMAZ // KAMUDANHABER

Türkiye'de binlerce insan açıköğretim vasıtsıyla üniversite mezunu olma hayali kuruyor. Özellikle Anadolu Üniversitesi'nin Açık Öğretim Fakültesi bu konuda yoğun talep görüyor.

Bugün saat 14:00 oturumuyla güz dönemi vize sınavları son bulmuş olacak. Daha sonrasında ise Üniversite öğrencilerin sınav sorularına itiraz etmesi için ek bir süre tanıyacak. Bu ek sürenin ardından sınav sorularına itiraz etmek mümkün olmayacak ve sınavlar artık açıklanma evresine girmiş olacak.

AÖF GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK ?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi vize sınav sonuçlarını geçtiğimiz senelere baktığımızda genelde sınavdan 2 hafta sonra açıklanıyor. Deneyim ve tecrübelerimize dayanarak rahatlıkla söyleyebilir ki sınav sonuçlarının 21 Aralık 2022 tarihinde açıklanması kuvvetle muhtemel.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF SINAV TAKVİMİ

Vize sınavını tamamlayan öğrencilerin bir diğer merak ettiği konu ise AÖF güz dönemi final sınavının ne zaman yapılacağı ve sınav takviminin tamamı.

AÖF güz dönemi final sınavlarının 21-22 Ocak 2023 tarihinde yani yeni yılda yapılması planlanıyor.

Bu eğitim yılına ilişkin önemli tarihleri ise aşağıdaki görselden bulabilir daha kolay ulaşım için ise görseli telefonunuza kaydedebilirsiniz.