Hafta sonu yapılan Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi ara sınav sorularının sızdırılmasının yankıları sürüyor. Özellikle sınava çalışıp kendi emeğiyle giren öğrencilerin, şikayetlerini Anadolu Üniversitesi yönetimine bildirmesiyle, Üniversite'nin nasıl bir adım atacağı merak konusu.

AÖF Sınavları İptal Edilecek Mi?

Sosyal medyadan organize olan bir grup Anadolu Üniversitesi AÖF öğrencisi, Üniversite yönetimine yazılı ve elektronik olarak şikayetlerini ilettiler. Şikayetlerinde; kendilerinin aylarca çalışıp, yüz yüze sınava girer gibi tüm sınav kurallarına dikkat ederek sınavlarını tamamladıklarını ve bazı öğrencilerin bunun tam aksine soruları birbirleriyle paylaşarak sınavda kendi önlerine geçtiklerini ifade ettiler. 

Üniversite yönetiminin ise gelen şikayetleri değerlendirip, sınavların iptaline ilişkin nasıl bir adım atacağı şimdilik merak konusu. 

Recep Tayyip Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesinin ana konuları belli oldu Recep Tayyip Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesinin ana konuları belli oldu

AÖF online sınav soruları sızdırıldı! 'Ben girdim full çıktı...' AÖF online sınav soruları sızdırıldı! 'Ben girdim full çıktı...'

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz hafta sonu Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi ara sınavları online olarak başlamıştı. Sınava ilk giren öğrenciler, Telegram kanallarında soruları paylaşmış ve bu sorular ile giren herkes tam puan alacak şekilde sorular yanıtlamıştı.