En düşük emekli maaşı için 3 formül! En düşük emekli maaşı için 3 formül!

Anadolu Üniversitesi AÖF yönetimi, son zamanlarda meydana gelen depremler nedeniyle sınavları online platformda gerçekleştireceklerini duyurdu. Bu önemli kararla beraber, 2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan final sınavları 3-4 Haziran ve 10-11 Haziran tarihlerinde online olarak düzenlenecek. Bu kararın, öğrencilere büyük kolaylık sağlaması bekleniyor.

Yaz Okulu Sınavları için Beklentiler Yükseliyor

Vize ve final sınavlarının online olarak gerçekleştirilme kararı, AÖF öğrencilerinde yaz okulu sınavlarına yönelik beklentilerin artmasına neden oldu. Türkiye'nin, deprem sonrası yaralarını sarma süreci devam ederken, tamamen iyileşmenin yaz aylarına kadar gerçekleşmesi düşük bir ihtimal olarak görülüyor. Bu durum, Anadolu Üniversitesi'nin yaz okulu sınavlarını da online olarak düzenlemesi yönünde beklentilere yol açıyor.

Anadolu Üniversitesi'nden Yaz Okulu Sınavlarına Dair Açıklama Bekleniyor

Yaz okulu sınavlarının online düzenlenip düzenlenmeyeceği konusunda son karar, Anadolu Üniversitesi yönetimi tarafından verilecek. Bu konuda yönetimden gelecek bir açıklama, öğrenciler ve diğer ilgili taraflar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.