Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakülteleri Bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri şubat ve mart ayında olacak. İşlemler aof.anadolu.edu.tr adresinden gerçekleşiyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi tarafından Kahramanmaraş depreminden etkilenen 10 ildeki öğrencilerden kayıt yenileme işlemine yönelik ücret tahsis edilmeyeceği duyuruldu.

DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERDEN KAYIT ÜCRETİ ALINMAYACAK
Anadolu Üniversite’si yaptığı açıklamada "Depremden etkilenen 10 ilimizdeki Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki depremzede öğrencilerimizden 2022-2023 Bahar Döneminde kayıt yenileme ücreti alınmayacaktır." dedi.

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMİ NASIL YAPILIR? 
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri 13 Şubat- 2 Mart 2023 tarihleri arasında http://aof.anadolu.edu.tr adresinden gerçekleştirilmekte.
Kayıt yenileme işlemi; aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi Otomasyonu kategorisinden e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile yapılmakta.
Örgün eğitim için kayıt yenilemelerde: Kayıt Yenileme İşlemleri 13-17 Şubat 2023 tarihleri arasında Örgün Öğrenci Sistemi (ANASİS) üzerinden yapılacak.

Kayıt yenileme ücretleri belli oldu mu?
2023 bahar dönemi kayıt yenileme ücretleri henüz tam olarak belli durumda değil. Ancak kayıt yenileme ücretleri, öğrencinin bölümüne ve seçilen derse göre değişebilmekte.