Ankara'da yaşanan şiddetli yağış ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika uyarısı nedeniyle Ankara’daki okullarda 1 gün süreyle okullar tatil edilmişti. 14 Haziran Ankara hava durumu merak edilirken Ankara Valiliği tatil açıklaması gelip gelmediği de araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Ankara okulları tatil mi? 14 Haziran okullar tatil mi? Ankara’da yarın okullar tatil olacak mı? İşte Ankara Valiliği’nden yapılan son açıklamalar…

ANKARA'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara Valisi Vasip Şahin'in Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre Meteoroloji'den gelen yoğun yağış uyarısı dikkate alındı. Buna göre; Ankara'da ilk ve orta öğretim kurumlarında bugün (13 Haziran 2022) eğitime bir gün ara verildi. Ankara Valiliği, "Son meteorolojik değerlendirmelere göre yarın gün boyu yoğun yağış beklendiğinden öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için ilimiz genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir." Açıklamasını yaptı.


ANKARA’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Hava durumuna göre yağışın bu hafta etkili olması bekleniyor. Şu anda yarın için valilikten herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak Meteoroloji'den gelecek uyarılar durumu değiştirebilir.