Süper hızlı trene ilişkin önemli detaylar netleşmeye başladı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz gün açıkladığı seçim beyannamesinde Ankara İstanbul hattını 80 dakikaya düşüren süper hızlı tren ayrıntısı dikkat çekti. 

Ulaştırma ve alt yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yapılan açıklamalara göre süper hızlı tren saatte 350 km ‘ye ulaşabiliyor. Ankara Kızılay ve İstanbul Kadıköy arası ulaşım süresi 80 dakika olarak gerçekleşecek. 

Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor Çocuk Oyuncaklarında Güvenlik Alarmı! Jasmine Bebek Ürünleri Tehlike Saçıyor

Projenin seçim sonrası başlatılacağını belirten Bakan Adil Karaismailoğlu bu hattın farklı bir güzergahta yapılacağını, mevcut hızlı tren hattının vatandaşların kullanımına devam edeceğini belirtti.  Gerekli ön çalışmaların tamamlandığını ve projenin hazır olduğunu söyledi. 

Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalarda da bulunan Bakan Karaismailoğlu Kanal İstanbul’un bütçeye yük oluşturmayacağını tamamen kendini finanse edebilecek bir yapı oluşturacaklarını ifade etti.