Bakan Tekin'den LGS açıklaması: Sınav tarihinde değişiklik olacak mı? Bakan Tekin'den LGS açıklaması: Sınav tarihinde değişiklik olacak mı?

Kampanya kapsamında 11 -12 Nisan tarihleri arasında yapılan biletleme işlemlerinde bilet fiyatı 499 TL olarak belirlendi. Bu tarihlerde alınan biletler , 1 Ekim 2023 ile 12 Ocak 2024 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerli olacak. 

Kampanya kapsamında mobil ve web uygulaması üzerinden alınan biletler de tüm vergiler dahil standart paket 499 TL ,Standart jet paket 549 TL ,ve Konfert paket ise 569 TL den başlayan fiyatlar geçerli olacak. 
Çağrı merkezleri ,satış ofisleri ve acenteler üzerinden satın alınan biletlerde ise dahil standart paket fiyatı 469 TL ,Standart jet paket fiyatı 569 TL ,Konfert jet paket fiyatı ise 589 TL olarak belirlendi. 

söz konusu kampanya Kuzey Kıbrıs hariç tüm Yurtiçi tek yön uçuşları kapsamaktadır .Tüm satış kanallarından biletler alınabilmektedir. Kampanya sadece 170.000 bilet satışı için geçerlidir. Kampanyada faydalanabilmek için rezervasyon ve biletleme işlemleri aynı anda yapılması gereklidir.