Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi vize sınavı 2 ve 3 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınav sürecinin sona ermesinin ardından 4 Nisan itibarıyla sınav sorularına itiraz süreci başladı. Bu süreç için ise son tarih olarak 6 Nisan belirlendi. Sürecin tamamlanmasının ardından 11 Nisan Pazartesi günü AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçlarının açıklanması bekleniyor. 

SIRADA FİNALLER VAR

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) vize sınavlarının tamamlanmasıyla birlikte öğrenciler ortalamaya yüzdesel olarak daha çok etki eden final sınavları için hazırlanmaya başladılar. Final sınavları 21 ve 22 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Geçme notu ise 35 olarak belirlenmiş durumda ancak çan eğrisi sistemi olduğunu da unutmamakta fayda var.

VİZE SORULARI

Bahar dönemi vize sınavları artık sona erdi. Sonuçlar açıklanmadan önce sınav sorularından kendi puanını belirlemek isteyen öğrenciler için sınav soruları Anadolu Üniversitesinin e-Kampüs sisteminde yayınlanıyor.

SINAV SORULARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Sınav sonuçları 11 Nisan'da açıklandığında, sonuçlara Açık Öğretim Fakültesi Öğrenci girişinden direkt olarak ulaşım sağlanabilecek.

AÖF GEÇME NOTU NASIL HESAPLANIR ?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF)'de vize sınavı puanının yüzde 30'u, final sınavının ise yüzde 70'i esas alınır. Örneklemek gerekirse:

Vize Notu: 60 (60x0.30) = 18

Final Notu: 80 (80x0.70) = 56

Toplam: 74'tür. Bu puan sizin notunuzu harf olarak tayin edecek puandır.