Altın ve Dolar FED faiz politikaları toplantı öncesinde (Fed) Başkanı Jerome Powell, bankanın 21-22 Mart'ta gerçekleşecek toplantısıyla ilgili herhangi bir karar almadıklarını, açıklanacak verilerin analiz edileceğini söyledi.

Altın ve dolar yatırımcıları FED toplantısından çıkacak karara odaklanmışken bu toplantı sonrasında altın ve dolar nasıl bir seyirde olcak merak ediyorlar.

Altın ve dolar yatırımcıları bu toplantı sonrasında nasıl bir yol izleyeceklerini de para piyasa uzmanları değerlendirmelerini takip ediyorlar.

Yatırımcıların akıllarındaki tek soru altın ve dolar için alınmalı mı, Satılmalı mı sorusu oldu.

İŞTE ALTIN VE DOLAR GÜNCEL FİYATLAR...

Altının gram fiyatı, yeni güne yatay seyirle başlamasının ardından saat 10.20 itibarıyla 1.105 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.810 lira, Cumhuriyet altını da 7.350 liradan satılıyor.

Mart Ayı Enflasyonu Ne Kadar Olacak? İşte Ekonomistlerin Beklentisi Mart Ayı Enflasyonu Ne Kadar Olacak? İşte Ekonomistlerin Beklentisi

Dolar/TL, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 10.25 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde 18,9580'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL yüzde 0,2 artışla 20,0140'tan, sterlin/TL yüzde 0,2 primle 22,4980'den satılıyor.