Saadet Partisi Genel Başkanı olan Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı içerisinde gerçekleşen ve milletvekili listeleri konusunda üç partinin bir araya gelerek oluşturduğu "üçlü ittifak" görüşmelerinde maalesef bir sonuca ulaşılamadığını belirtti.

Karamollaoğlu, Sözcü TV'de yaptığı açıklamada, "Ben şahsen ittifak içinde ittifak olarak adlandırdığımız bu üçlü ittifakı önemli görüyordum. AK Parti'den kopan oyları kendimize çekebiliriz diye düşünmüştük, ancak ne yazık ki bu konuda anlaşmaya varamadık" dedi.

Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi'nin isteğini şöyle ifade etti: "DEVA Partisi, seçimlere kendi logosu altında girmek istedi. Fakat biz bu düşünceye sıcak bakmadık. Çünkü biz, 20 yıllık geçmişi olan ve 7-8 defa seçime katılmış bir partiyiz."

Pasaportsuz gidilen ülkelerin listesi belli oldu. Kimlik göstermek yeterli Pasaportsuz gidilen ülkelerin listesi belli oldu. Kimlik göstermek yeterli

Saadet Partisi'nin Genel Başkanı, ittifak konusundaki tutumlarını ise şu sözlerle dile getirdi: "İttifakın bizim amblemimiz altında gerçekleşmesi gerektiğini düşündük ve aksi takdirde seçim kurullarında, sandık kurullarında yer almayacağımızı belirttik. Ancak maalesef bu konuda da anlaşamadık ve son noktaya ulaştık."