Söz konusu kişinin kendisini etiketleyerek yaptığı, “Galatasaray lisesi, Boğaziçi üniversitesi yabancı dilde eğitim veren sömürge okuludur” yorumu ise Altaylı’yı çileden çıkardı. Altaylı, yaptığı “Seni doktor yapanın ta amk” paylaşımını daha sonra sildi.

Fatih Altaylı, bir sosyal medya kullanıcısı ile arasında geçen diyalogla gündem oldu.

Dr. Ahmet Koyuncu adlı hesap, Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programını etiketleyerek, “Zavallı profesörler... Zavallı Fatih Altaylı... Kenan Evren faşizminde parladınız. Attık Amerikancılar tüm dünyada şeyini kaldıramıyor. Yalnız kaldınız. Bir Erdoğan ile basa çıkamadınız. Zavallılar” ifadelerini kullandı.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı: Sağlık Bakanlığı'ndaki rüşvet rezaleti ne durumda!    HaberTürk yazarı Fatih Altaylı: Sağlık Bakanlığı'ndaki rüşvet rezaleti ne durumda!

Bu paylaşıma Altaylı, "Terbiyeli ol edepsiz. Zavallı sen ve senin gibilerdir. Kime zavallı diyorsun. Ahlaklı ol" sözleriyle tepki gösterdi.

Yaşanan bu diyaloğun ardından söz konusu doktor, Fatih Altaylı’yı hedef alan başka paylaşımlarda bulundu. Hesabın, Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi'nin yabancı dildi eğitim veren sömürge okulu olduğuna ilişkin paylaşımı ise Altaylı’yı çileden çıkardı. Söz konusu paylaşıma, “Seni doktor yapanın ta amk" şeklinde cevap verip doktora küfreden Fatih Altaylı, “Galatasaray lisesi Osmanlı zamanında kurulmuş devlet okuludur. Cahil. Ezik” dedi.

Altaylı, daha sonra söz konusu paylaşımını kaldırdı.