Kamudanhaber- Özel haber

Tekirdağ taraflarından rivayet edilir ki Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen Tekirdağ Şube Kadın Komisyonu Başkanı aynı zamanda Tekirdağ Süleymanpaşa Büyükşehir Belediyesi Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu Müdiresi Fatma Çelik Dinç hakkında görevini aksattığı yönünde ihbarlar gelir. Bunun üzerine ilçe milli eğitim müdürü Ebubekir Atilla, Fatma Çelik Dinç’i uyarır. Uyarılardan sonuç alamayınca, kendisi de önceden Eğitim-Bir-Sen şube yöneticiliği yapmış olan ilçe milli eğitim müdürü Ebubekir Atilla, bir sabah erkenden Süleymanpaşa Büyükşehir Belediyesi Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu’na gider. Müdire Hanım okula gelmemiştir. İlçe milli eğitim müdürü Ebubekir Atilla, İstiklal Marşının okunmasını ister. Sonrasında da müdire hanım hakkında tutanak tutar. Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen Tekirdağ Şube Kadın Komisyonu Başkanı da olan Fatma Çelik Dinç, Eğitim-Bir-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ferruh Topuz’u arar. Ferruh Topuz, girişimlerinden sonuç alamayınca Ali Yalçın’ı arar.  Ne yazık ki Ali Yalçın’da girişimlerinden sonuç alamaz.

26 Eylül’de Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın, Fatma Çelik Dinç’i Tekirdağ’da ziyaret eder. 18 Ekim’de de yanına yönetimini alan Eğitim-Bir-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ferruh Topuz, Fatma Çelik Dinç’i okulunda ziyaret eder.

Çabalar sonuç vermemiştir. Çünkü ilçe müdürünün arkasında TBMM Başkanı Mustafa Şentop olduğu söylenmektedir. Ali Yalçın, bu işi ancak TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un çözeceğini düşünür. Tarihler 20 Ekim2021’i gösterirken Ali Yalçın, yanına Eğitim-Bir-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ferruh Topuz’u da alarak TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u ve 25. 26 ve 27. Dönem Tekirdağ Milletvekili, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi, İçişleri Komisyonu Üyesi Mustafa Yel’i, AK Parti Tekirdağ Milletvekili, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Çiğdem Koncagül’ü ziyaret eder.

Bakalım, bu görüşmelerden nasıl bir sonuç çıkacak? Ali Yalçın’ın da işi zor. Sendikacılık zor zanaat… Bir tutanak için TBMM Başkanı ile görüşme ayarlayacaksın. Kolay iş değil. Yiğidi öldür, hakkını teslim et. Sendikacılık böyle yapılır. Ali Yalçın’ın aldığı maaşı fazla bulup eleştirenler utansın…

Cengizhan Türkyılmaz

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

KAMUDANHABER TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/kamudanhabersitesi