Yeni sezon için teknik direktörünü arayan Fenerbahçe ile ilgili son dakika haberleri geliyor. Sarı-Lacivertliler'de Joachim Löw ile yapılan görüşmelerden sonuç alınamamıştı. Portekiz basını ise çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı ve Ali Koç'un görüştüğü dünyaca ünlü hocayı ve yaptığı teklifi duyurdu. 


Pazar günü derbide Galatasaray'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de tek hedef sezonu ikinci bitirmek...


İSMAİL KARTAL 11 MAÇTA 24 PUAN TOPLADI

Sarı-Lacivertliler'de ligin 17. haftasında oynanan 2-2'lik Beşiktaş beraberliğinin ardından Vitor Pereira ile yollar ayrılmıştı.


21. haftada göreve gelen İsmail Kartal ise Fenerbahçe'nin başında çıktığı 11 maçta aldığı 7 galibiyet, 3 beraberlikle 24 puan toplayarak başarılı bir performans sergiledi.


JOACHIM LOW İLE ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Fenerbahçe'de herkesin merak ettiği tek soru ise yeni sezonda teknik direktörün kim olacağı...



Başkan Ali Koç'un bir numaralı hedefi olan Almanya Milli Takımı'ndan ayrılan Joachim Löw ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamamıştı.


İSMAİL KARTAL: İKİNCİ ADAM OLMAM

Sezon sonuna kadar göreve gelen İsmail Kartal da Joachim Löw'ün yardımcılığını yapacağı iddialarıyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:


"Sezon sonuna kadar işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Burada kalır mıyım, bilmiyorum. Nasip, kısmet, sonuçta rızkı veren Allah. Daha önce de dedim, bir daha söylüyorum, 'Ben ikinci adam olmam."


Portekiz basını ise Fenerbahçe ile ilgili çok konuşulacak bir haberi manşetine taşıdı.


"ALİ KOÇ, JORGE JESUS'A İSTEDİĞİ HER ŞEYİ SUNDU"

A Bola'nın haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus'u takımın başına geçmesine ikna etmek için bu hafta Lizbon'daydı.


Haberde, "Ali Koç'un Lizbon gezisi, Jorge Jesus'u baştan çıkarmaya yönelikti. Başkan, Portekizli antrenöre neredeyse istediği her şeyi sunan güçlü bir teklif yaptı" İfadelerine yer verildi.


FENERBAHÇE'YLE ANILIYORDU

2015 yılında da adı Fenerbahçe ile anılan tecrübeli teknik direktör, geçtiğimiz aralık ayında Benfica ile yollarını ayırmıştı.


ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

Tecrübeli teknik adam Benfica, Sporting Lizbon, Braga, Flamengo gibi takımları çalıştırıp bir çok başarıya imza attı.


KUPA KOLEKSYONCUSU

Jorge Jesus'un Benfica'da 3 lig şampiyonluğu, 5'i Benfica 1'i Sporting'de olmak üzere 6 Portekiz Kupası bulunuyor. Brezilya ekibi Flamengo'da 4 kupa kazanan Jesus, Arabistan temsilcisi Al-Hilal ile de 1 kupa kaldırdı. Portekizli hocanın 2 de Süper Kupa zaferi bulunuyor.