Fenerbahçe, Kayserispor maçına Fenerbahçe taraftarı alınmayacak kararında yargının da kafası karışık. Önce yasak, sonra yürütmeyi durdurma şimdi ise tekrar yasak getirilmesine futbol severler anlam getiremedi.

Bu karalar sonrasında Fenerbahçe kulübü başkanı Ali Koç'tan sert tepki geldi. Ali Koç, hükümetler gider, hükümetler gelir, devlet kalır ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Kayserispor maçında deplasman tribününün yasaklanmasına sert tepki gösterdi. Başkan Ali Koç, "Ben istemiyorum siyasi tezahüratlar olmasını. Ama hakaret ve küfür olmadığı müddetçe ben karışamam. Ben, taraftarın dediğini kontrol edemem. Herkes hükümeti desteklemek zorunda değil. Bize öğretmediler mi hükümet nedir, iktidar nedir? Hükümetler gider, hükümetler gelir. Devlet kalır." dedi.

Çıkan mahkeme kararı, tepeden gelen kararla alınmış bir yanlışın, bir an önce kılıfına uydurulma çabası. Beşiktaş-Ankaragücü maçında da bu karar alınmıştır diyor... Bu insanlar futbola biraz yakın olsalar, ilk yarıdaki maçta tatsız olaylar yaşandığını bilirler. İki kulüp bir arada karar aldı ve deplasmana taraftar götürmedi. Bunun, bizim yaşadığımızla alakası yok.

Niye bizi tekrar hedef alıyorsunuz? Niye Fenerbahçe'yi tekrar bir kaosun içine sokmaya çalışıyorsunuz? Biz Kayseri'ye gideceğiz, ülke çapına tekrar kaos yayılacak... Bu mudur anlayışınız? Ben bunu kimin yaptırdığını çok iyi biliyorum.


Fenerbahçe siyasetin tarafı değildir. Bizim vazgeçilemez tek tarafımız; Ülkemizin, devletimizin ali menfaatleri ve milli değerlerine olan aidiyet ve saygıdır. Silinmez Atatürkçü çizgimizdir.

Ben istemiyorum siyasi tezahüratlar olmasını. Ama hakaret ve küfür olmadığı müddetçe ben karışamam. Ben, taraftarın dediğini kontrol edemem. Herkes hükümeti desteklemek zorunda değil. Bize öğretmediler mi hükümet nedir, iktidar nedir? Hükümetler gider, hükümetler gelir. Devlet kalır.


Diğer kulüplere sesleniyorum. Bugün bize, yarın size...